På väg...Så var vi då på väg... Roadbloggande för första gången. Nu så här på första kvällen lägger jag bara ut ett litet smakprov på vad vi sett idag, så kommer det mera senare...

Första stopp hos antroposoferna i Ytterjärna, där vi fikade och betraktade ett färgglatt gäng dansande ungdomar i gröngräset. En kvart senare höll vi på att bli bjudna på fika igen, men... det får bli en annan gång. Tack! Vi återkommer!Nyköpingshus blev nästa anhalt. Intrassanta vinklar och ett stort, stort segel uppspänt över borggården. Här vill jag spela teater! sa systern.Nej då - det ska vi inte!Vid Bergs slussar kom regnet och vår medhavda fick inmundigas i bilen... Allt går!Framme vid dagens etappmål mötte oss den här lille herr'n. Välkomna till Vadstena!Där solen sjönk i eldglans över Vättern. Och imorgon vet vi inte var vi hamnar! Sov gott!

Kommentarer

 1. Spännande att inte veta vart det bär hän - jag väntar med spänning på nästa rapport!
  Margaretha som sitter i skuggan på trappen och hoppas att ni har det lika fint

  SvaraRadera
 2. Roadbloggning gillar jag och det lockar att dra ut på vägarna igen. Ska bli kul att följa er. Härliga bilder som vanligt. Ha det gott och kör försiktigt!

  SvaraRadera
 3. Guuuu vilken fin solnedgång!! :)

  SvaraRadera
 4. em: Vi har haft huvuddragen för resan klara för oss, men inte mycket mer. Och ja, vissa stunder har vi definitivt haft det lika skönt som du på din trappa. Men det har inte gjort så mycket att det strilat lite. Då har vi suttit skönt i bilen...

  Slottsträdgårdsmästaren: Jess! En bedrift jag kommer att återupprepa!

  Nordlycka: Tack! Men verkligheten var ännu häftigare! Det är så svårt att få fram det där speciella ljuset i en lågupplöst bild.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Min kära gamla Husqvarna Automatic

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Svart

Gyllene snittet

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Halliken Helges lilla Beda