Kustland

En synnerligen välgjord och berörande utställning. Om du har möjlighet - se den!

Kustland

Kommentarer

 1. Den första bilden förstår jag inte riktigt...jag kan tänka mig vad det är mellan dem men vad är det som sticker ut bakom? Ser ut att vara en snygg utställing. Idag har jag filmat på Bergianska...

  SvaraRadera
 2. Slottsträdgårdmästaren: ;-)...

  Det är ett svärd på honom och en hästsvans på henne. Det är en gammal hällristning. Mycket sevärd och välgjord utställning.

  Filmat? Kan du lägga ut?

  SvaraRadera
 3. Nä..det är för grejen i höst du vet...jag ska filma en videodagbok en massa timmar och av det ska det bli ett antal sek. Berättar mer sen.
  Ha det så fint på landet!

  SvaraRadera
 4. För mig gäller ju att jag aldrig bott nära havet eller varit beroende av det, men jag förstår ändå vad de vill säga och kommunicera med utställningen. Kanske är det åren som rederitjänsteman som givit mig en eller annan insikt? Det verkar vara en intressant och välgjord utställning.

  SvaraRadera
 5. Slottsträdgårdsmästaren: Aha! Ja, det måste du berätta mer om! Vi får träffas när jag är tillbaka! Idag fick jag en chock! Och då menar jag inte en chock som folk lite slarvigt säger när de blir upprörda över någonting, utan en allergichock av ett getingstick. Aldrig fått förut Det var hemskt. Ilfart till akuten och kortison. Det blir kortison i kameraväskan för all framtid nu. Och så långt från getingar jag kan komma. Jag blev så rädd.

  Staffan H: ja, utställningen var verkligen se- och tänkvärd. Säkert får man insikter om havet som rederitjänsteman! Kram!

  SvaraRadera
 6. Aj så....låter inte bra. Nu får du hålla koll på flygfäna...

  SvaraRadera
 7. Slottsträdgårdsmästaren: Kommer det geting så går jag... Slut med utesittarluncher efter semestern.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Min kära gamla Husqvarna Automatic

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Svart

Gyllene snittet

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Halliken Helges lilla Beda