Bergshamra koloniområde - staketDet blev så många bilder här i Bergshamra koloniområde vid Ålkistan, så jag blir tvungen att dela upp dem på flera inlägg. Jag gick runt där i över en timme och fotograferade i hjärtans fröjd. Hunden var av en annan åsikt.
Klicka på bilden så kanske, kanske du kan se det fantastiska spindelnät som sitter i staketet. Alla mina bilder är förresten klickbara för förstoring. Det kan understundom löna sej att göra det!
Kommentarer

  1. Det är ju en sån fantastisk tid just nu. Vartenda litet blad blir så tydligt och skirt. Och det syns så härligt klart o tydligt på dina bilder.
    Är imponerad av din duktiga vovve också. :-)
    Hej, hej/i.

    SvaraRadera
  2. Lilla Eken: Ja, det är faktiskt en av anledningarna till att jag fotograferar. Att försöka sätta ner stygn eller stoppunkter i tidens allt hastigare väv. För att kunna gå tillbaka och minnas att jag faktiskt fanns - just där och just då...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.