tisdag 28 april 2009

Bergshamra koloniområde - staketDet blev så många bilder här i Bergshamra koloniområde vid Ålkistan, så jag blir tvungen att dela upp dem på flera inlägg. Jag gick runt där i över en timme och fotograferade i hjärtans fröjd. Hunden var av en annan åsikt.
Klicka på bilden så kanske, kanske du kan se det fantastiska spindelnät som sitter i staketet. Alla mina bilder är förresten klickbara för förstoring. Det kan understundom löna sej att göra det!
2 kommentarer:

  1. Det är ju en sån fantastisk tid just nu. Vartenda litet blad blir så tydligt och skirt. Och det syns så härligt klart o tydligt på dina bilder.
    Är imponerad av din duktiga vovve också. :-)
    Hej, hej/i.

    SvaraRadera
  2. Lilla Eken: Ja, det är faktiskt en av anledningarna till att jag fotograferar. Att försöka sätta ner stygn eller stoppunkter i tidens allt hastigare väv. För att kunna gå tillbaka och minnas att jag faktiskt fanns - just där och just då...

    SvaraRadera

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.