Lätt förvirring mitt i ljuvligheten...Så kom då tiden till slut... Den där tiden som vi längtat efter i månader. När allting sticker upp sina hungriga och lysande små nosar ur gråbrun och dammig mark... Vårlök ser jag, och Nunneört, Svalört, Vitsippa och... hur var det nu? Vårstjärna? Blåstjärna? Sibirisk? Persisk? Eller var det Porslinshyacint? Scilla? Äsch! Det är vanvettigt vackert vad det än är!

Kommentarer

 1. Åh du milde så vackert! Var har du tagit de korten?

  SvaraRadera
 2. Christina: De finns i en trädgård som jag passerar till och från mitt lunchställe. Och jag har kikat varje dag nu den senaste tiden, för att se om de kommit upp. Och nu hade de... Det är bara så svårt att få fram hela det mjuka vårblommehavet på bilderna...

  SvaraRadera
 3. Nu har jag inte sett vårblommehavet i verkligheten, men jag tycker du lyckades förmedla känslan av överdåd alldeles utmärkt :)

  SvaraRadera
 4. Mmmm, visst är det härligt nu?!

  SvaraRadera
 5. Christina: Tack! Men det var ändå så mycket mer vårblommehav än jag fick in i kameran!!!

  Staffan H: Varje sekund är dyrbar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.