Våren kommerMed slottsparken full av snö ville jag bara visa hur det kan se ut här om några månader. Som jag längtar till de dagarna. Och bakslag kan man väl leva med, när man vet att det nästa vecka ska bli betydligt varmare. Och sen, sen finns det ingenting som kan hejda våren.

I Bohuslän har mars alltid varit en vårmånad. Stora delar av Bohuslän ligger inom odlingszon 2, och mars kommer därför att fortsätta vara vårmånad för mej. Oavsett var jag bor. Även om det händelsevis ligger 15 cm snö utanför fönstret. Men vad jag saknar stararna!!!

Eller som de säger på SMHI: "Internationellt brukar vi meteorologer dela in året i fyra delar efter kalendermånaderna. I detta fall omfattar våren månaderna mars, april och maj på norra halvklotet. Med denna definition börjar våren den 1 mars och sommaren den 1 juni oavsett vädret." Basta!Följ SMHI:s vårkarta!

Kommentarer

  1. Vilken fullständigt ljuvlig vår-bild!
    Jag lyfter blicken och tittar ut över snölandskapet. Snart så!

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra när samma SMHI lovat 1 dm snö under dagen. Förresten har jag varit med om snöstorm 13 juni. Äsch jag vet, det är bara vårdepressionen som har satt in...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.