Mira har hittat ett växthus igen...

Numer har jag vant mej vid att få imma på linsen. Jag gör någonting av det istället... Softfilter...

En Stjärnmagnolia?

Jag mår bra av luften i växthus. Jag blir glad. Jag fotograferar. Det går inte att låta bli...

Kommentarer

 1. Vilka bilder, det känns som att man står där själv!

  SvaraRadera
 2. Ingela: Tack! Jag blir både lugn och upplivad av att gå i växthus. Doften, luftfuktigheten, färgerna. Inspiration! Och om det känns som om du står där själv, så har jag lyckats i mitt uppsåt vad gäller bilderna! :)

  SvaraRadera
 3. Åh ... växthus. Underbart! Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Fundera grönt: Så fort jag får syn på ett växthus, så vill jag in och titta, om det går. Sen smyger jag omkring där med kameran och bränner bilder. Oftast ser innehavarna väldigt glada ut, som när jag plåtade på Ulriksdals slottsträdgård. Då blev dom så glada, så dom länkade till min blogg... Kul! Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Växthus har jag inte givit mig på ännu, men jag ser att de är intressanta platser att besöka. Ok då, jag erkänner att plantskolan på landet har växthus och där har jag förstås varit inne några gånger och köpt växter.

  Dina bilder får blommorna att se väldigt levande och vackra ut.

  SvaraRadera
 6. Staffan H: Tack! Jag rekommenderar verkligen växthusbesök! Speciellt under den ruggiga delen av året, då man kan få sej lite blomdoft och behagligt klimat till livs.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.