Plåta PortarVi är några bloggare som tänker fotografera portar (cirka 7 st var) och lägga ut på våra bloggar nästa lördag, den 14 mars.

Vi kommer också att länka till varandra. Gå ut och fotografera portar du med den här veckan! Jag kommer att länka till dej som anmäler i en kommentar här på Miras Mirakel, att du också har portar på din blogg.

Det finns inga restriktioner för hur dina portar ska se ut! Det kan vara både slott och koja, höghus eller radhus, stad eller land. Port bara! Det är ingen tävling och huvudsaken är att vi har kul.

Kommentarer

 1. Jag har för avsikt att leta upp några portar - fast så här på vischan är jag nog mer böjd att kalla dem dörrar. Se'n återstår att se om livet är med på noterna....
  Margaretha
  wv är gotic - fast det blir nog knepigt att hitta!

  SvaraRadera
 2. em: Det tycker jag låter bra! Port eller dörr spelar ingen roll. Bara det blir sådana där som det går att gå eller köra in igenom.

  SvaraRadera
 3. Ninna: Kul! Både du och MoniBell?

  SvaraRadera
 4. Låter kul! Vet inte om jag har tid bara, återkommer isåfall!

  SvaraRadera
 5. Fundera grönt: Plåta så många du hinner, och komplettera ur ditt arkiv. Känner jag dej rätt, så finns där portar... :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.