FrönorDetta blev resultatet av botaniserandet på Ulriksdals slottsträdgård. En något annan färgskala än min vanliga. Nu återstår nerpetandet i såjorden. Och säg det onda som inte för något gott med sej... Alla mina stora, dyra fotoskålar som jag aldrig mer kommer att använda i något mörkrum, fungerar utmärkt som sålådor!!!

Tack snälla H för frötips!

Kommentarer

 1. De är bra att ha när man marmorerar oxå!
  Margaretha

  SvaraRadera
 2. em: Först tänkte jag -Kan man använda frön när man marmorerar? Sedan tänkte jag -Frönor, är det något fackuttryck vid marmorering? Först därefter förstod jag -Skålarna! Naturligtvis! F'låt Margaretha... Jag är trött!

  SvaraRadera
 3. Jag går den här tiden till mötes lite tvehågsen.
  Jag brukar bli så entusiastisk så att det blir bakslag...står plötsligt med hundratals små plantor som kräver någonstans att bo.

  SvaraRadera
 4. Christina: Jo, jag känner igen det där... Man vill så gärna så ALLA frön i den lilla påsen, men har bara plats för hälften. Man kan dela med sej till vänner och bekanta! Brukar vara populärt för dom som inte hunnit eller orkat så själva!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.