Skriva eller inte skriva...Jag har just lagt ut ett nytt inlägg på Morfarsbloggen som handlar om att skriva eller inte skriva. Om att skriva memoarer eller dagbok. Om att släktforska eller inte släktforska. Detta funderade morfar över redan då, för 57 år sedan.

Jag skrev i ett tidigare inlägg, att om morfar levat idag, så hade han haft blogg. Han hade älskat det. Lite sörjde han, tror jag, att ingen läste det han skrev. Förrän nu, så många år senare.

Morfar, vi läser. Vi förstår. Vi älskar dej!

Kommentarer

 1. Hej Mira,
  Jag skrev en lång kommentar här på morfarsbloggen om att skriva eller inte skriva.

  Har den försvunnit i cyberrymden? Christina har berättat att hon upplevt det med sina kommentarer på min blogg och jag har blivit uppmanad att ta bort kommentarsgranskningen. Det har hjälpt, kanske är det något sådan hos dig också? Jag tror inte jag skrev något tokigt?

  SvaraRadera
 2. Monet: Kära söta då... Jag har inte fått något alls ifrån dej på det här inlägget. Så synd att det försvunnit! Och du som ansträngde dej och skrev och skrev...

  Jag har tagit bort kommentarsgranskningen nu. Anledningen till att jag hade den var att jag fick en del märkliga kommentarer i början, så vi får väl se hur det går nu. Jag vill ju inte missa något!!!

  SvaraRadera
 3. Mira- jag har också skrivit en kommentar till det här inlägget som tydligen också har gått upp i rök!

  Nåja, skönt att du har tagit bort granskningen i alla fall.

  Om jag som nybliven bloggare har fattat saken rätt så dyker det ibland upp anonyma fåntrattar bland kommentarerna, och det verkar som de vana bloggarna sätter på granskningsfunktionen ett tag. Det räcker tydligen för att bli av med "trattarna" och återgå till normala rutiner.
  Är det ngt du känner igen?

  SvaraRadera
 4. Christina: Upps! Jag har inte haft det här problemet tidigare - tror jag, måste jag väl säga - eftersom ingen hört av sej förut och klagat över borttappad kommentar. Nu blir jag förstås bara skrajsen att jag ska missa någon kommentar, eftersom jag inte får hint via mailen. Det var den där berömda rumpan som satt bak igen...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

Min kära gamla Husqvarna Automatic

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Gyllene snittet

Svart

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Född fri - lejonet Elsa