Anouar Brahem - Vague - e la nave va

Kommentarer

 1. Åh så vackert. Jag sitter här med gåshud.

  Jag hade aldrig hört talas om Anouar Brahem, men detta är inte sista gången jag lyssnar på honom. Det här resulterar i cd-inköp, för det här tyckte jag verkligen om.

  Nu ska jag gå in på YouTube och lyssna på mer musik av denna od-musiker.

  SvaraRadera
 2. Jag har länkat till din sida och detta musikinlägg från min blogg, hoppas att det är ok!?

  SvaraRadera
 3. Christina: Så roligt att du tycker det! Skivan heter Le voyage de Sahar och hela är mycket hörvärd. Titellåten är egentligen den bästa, men bildmänniska som jag är, så tyckte jag att youtube-inlägget av den bildmässigt var av alldeles för dålig kvalitet. Helt ok att länka. Vi gör det här för att dela med oss, eller hur! :-)

  ab: Hej och välkommen till min blogg!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! De flesta bilderna påminner ju om det landskap jag lever i nu. Utom den sista mera amerikanska vindsnurran.

  Undrar var bilderna är tagna? Texterna är ju sydeuropeiska också men inte handlar det om en resa i Sahara?? Eller är det Nordafrika trots allt?

  SvaraRadera
 5. Monet: Bilderna är av den Australiensiske fotografen Bill Robinson. Jag vet inte särskilt mycket om honom, men här har du en länk till hans bildsida: http://www.pbase.com/billrobinson/monochrome

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.