Lätt förvirrad

Nu känner jag mej rörig igen...Vet inte om jag pallar längre...

Kommentarer

 1. Har nyss tittat på dina bilder från Stora Skuggan och Hjorthagen.

  Kända trakter för mig också eftersom vi haft släkt på Lidingö och bott i Täby. Och då åker man den smala vägen förbi båda ställena. Och fascineras av att det här ligger så nära Stockholms centrum.

  Tack för att du smög in till gasklockorna, det har jag länge velat göra!

  SvaraRadera
 2. Monet: Det är detta som är lite av min tanke, faktiskt. Att stanna till vid sådana platser som man vanligtvis bara åker förbi. Eller som jag skrev i en programförklaring till en fotoutställning jag hade för ett tag sen:

  "Någonting kanske alldeles till vänster om det tänkta målet, en detalj som vi passerar varje dag men kanske inte lägger märke till. En spegling, en udda vinkel, ett litet stilleben mitt i vardagen."

  Fast det hade varit mer spännande om jag hade kunnat komma innanför, både stängda grindar och dörrar till klockorna...

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka att ha en gammal trädgårdsbok, klokskap och fina illustrationer. DN har fel och det är alltid berörande och intressant att besöka din blogg, gillar dagens bilder och kungsängsliljans skridskobana, tack!

  Hälsningar
  Ingela

  SvaraRadera
 4. Ingela: Tack! Vet du... jag kan nästan se de sirliga kungsängsliljorna göra åttor på isen. Nu är ju bara problemet det att de stackars liljorna befinner sej - alldeles under isen...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.