Estetik

Kommentarer

 1. He he, ser att du har satt "Tvivelaktigt" som etikett ;)
  När jag hade torp nere i Västergötland åkte jag ofta förbi en lantligt belägen stuga där Nils Holgersson och alla hans gäss huserade om somrarna...och i en annan trädgård stod det en jättefjäril av betong...en örn...några tomtar...
  Alla blir saliga på sitt vis...

  SvaraRadera
 2. Hua!
  men man får vara försiktig med vad man säger, jag har omedvetet sårat folk när jag tyckt till om rådjur och väderkvarnar.
  Här i byn har vi något som heter trädgårdskonst - mycket populärt både bland infödingar och turister.
  Margaretha

  SvaraRadera
 3. Christina och em: Det jag fnissar åt är skylten. Faktum är att djuren som säljs är ovanligt välgjorda. Naturtrogna. Det var nära att jag köpte en lite hare att sätta under schersminen eller en riktigt fin ekorre avsedd att montera på en gren.

  SvaraRadera
 4. Kommer att tänka på något man talde om för några år se'n. En familj blev anmäld därför att deras hund alltid satt bunden ute - i alla väder. Det visade sig vara en konstgjord jycke!
  Margaretha
  som också dra'r sig till minnes en katt som satt på samma ställe på en trapp i Danderyd - det var en dörrstopp.

  SvaraRadera
 5. em: Ja, milda Moses. Tyckte inte anmälarna att voffsen satt ovanligt stilla? I alla väder? Jag tror jag köper den där ekorren. Och sätter den på en gren på landet. :-)

  SvaraRadera
 6. Är de så välgjorda som du säger är det ok. Annars - hu (bör inte sägas högt, bara tänkas så man inte gör någon ledsen)!

  SvaraRadera
 7. Staffan H: Det är väl alltid så med smak, att den är olika. Jag är inte ute efter att göra någon ledsen genom att säga att jag inte gillar trädgårdstomtar. Tänk bara på den alldeles underbara trädgårdstomten i filmen Amelie från Montmartre, som får resa jorden runt. Och en viss charm kan det visst finnas i en skär plastflamingo. Människor tycker om att göra det fint omkring sig, och var och en gör det på sitt sätt. Jag hänger upp vimplar, vindspel och lyktor i min trädgård. Men jag blir inte ledsen om alla inte tycker om det, för det förstår jag att jag inte kan kräva.

  SvaraRadera
 8. Annons på blocket häromdagen: Gammal fin släde till salu. Varför inte ha den i trädgården och plantera blommor i.

  SvaraRadera
 9. Ninna: Väderkvarnar och vrängda däck. Kommer du ihåg de vrängda däcken? Ser man sådant nu för tiden?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.