Hoppsan... Jag har gått till final...

Hej och stort grattis!

Du har chansen att koras till Sveriges bästa 50plus-bloggare! Din blogg är en av finalisterna i Daxbloggen - bloggtävlingen som för första gången arrangeras av Sveriges största community för 50plus, Dax.se! På www.daxbloggen.se kan du läsa mer om tävlingen.

Röstningen pågår för fullt och är öppen fram till och med den 22/11, därefter koras vinnarna på en bloggfest i Stockholm. Vi återkommer med mer detaljer om detta!

Kolla här!

Bästa hälsningar
Anna Lindvall, dax.se

________________________________________________________

Kommentarer

 1. Christina: Här försiggår uppenbarligen saker som jag inte har en aning om... :) Någon har anmält min blogg och någon röstar... Det är väl bara att bocka och tacka. Och lite smickrad känner jag mig faktiskt, även om jag tycker att det finns bloggar som är bra mycket bättre än min... Din till exempel. Och Dax hade jag aldrig hört talas om innan det här...

  SvaraRadera
 2. Se där! Grattis! Ska gå ut och kika...

  SvaraRadera
 3. Jag har också röstat nu. Både din och Christinas bloggar är värda priset.
  Lycka till

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Du är värd att vinna..verkligen! Din blogg är en skatt som jag sagt tidigare och jag har röstat på dig nu!

  SvaraRadera
 5. Roligt! Jag har också röstat.
  Vem då på?
  Dig förstås.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Tack allihopa!!! Det här inlägget var ju inte direkt tänkt som röstfiske, utan bara för att visa min stora förundran över att jag och min blogg har kommit så här långt. Utan att jag gjort någonting! Eller rättare sagt, bara gjor det som med tiden blivit absolut nödvändigt. Att blogga! Min inspiration och glädje hämtar jag... Just det! Från er och era bloggar!

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Din blogg är ju en bildskatt och ett ställe där lugn och ro oftast råder mitt i storstadsbruset, så det är ju klart att du ska gå vidare. Nu har jag också röstat och jag tror du kan gissa på vem...

  SvaraRadera
 8. Nu har jag faktiskt kollat på ALLA nominerade bloggar...och röstat!
  Det finns inget bättre än"Miras Mirakel"!

  SvaraRadera
 9. Staffan H och billan: Jaha. Och nu rodnar jag också...

  SvaraRadera
 10. Grattis!

  Det är så skönt när någon skrivit precis vad man själv tänkt. Alltså: Se Lisettes kommentar! ;)

  SvaraRadera
 11. Kesu: Tack! Men Stribergs station är inte med!!! Vi borde anmält henne!!! Är hon 50+???

  SvaraRadera
 12. Jag vet, Stribergbloggen borde absolut vara med - liksom din. Har ingen aning om vem som nominerade vad eller när på daxsajten. Christina fyller alla kriterier ;)

  SvaraRadera
 13. Nu har jag också röstat.....på Miras mirakel förstås. Jag är egentligen ingen bloggfantast, ofta tycker jag att det är pladdrigt och egotrippat. Men din blogg fastnade jag för och att jag hittade den var nästan ett mirakel: jag hade tänkt googla men kom inte ihåg vilket ord det var och jag satt och lät tankarna vandra. Av nån anledning dök ordet mirakel upp i skallen och jag googlade på det i väntan på att ordet jag sökte skulle dyka upp......och så hamnade jag på Miras mirakel (och via den på Ordagrannt också fin) och har följt den sen dess. Så kan det gå. Hoppas du vinner, man kan tydligen rösta en gångjhhhh/dygn så det ska jag försöka komma i håg att göra.
  Snart hoppas jag inte behöva vara anonym längre men så här är det: jag sitter inte på handlarns trapp men min papperslapp med användarnamn och lösenord har jag tappat så enda sätteswact att svara är som anonymfgf (den något märkliga stavningen av vissa ord är katten Lois verk, hon spaserar på mitt tangentbord

  SvaraRadera
 14. Kesu: Det är risk att det är försent nu. Synd! Jag har liksom inte hängt med här...

  Anonym: Välkommen! Det är alltid roligt att läsa hur mina besökare hittar hit. Man sitter och surfar och rätt vad det är dyker man på något som fångar ens intresse och så är man fast. Fascinerande. Och så blir man en liten vänskapskrets i cyberspace som håller ihop i vått och torrt och stöttar varandra och uppmuntrar. Och du har rätt, många bloggar är pladdriga och egotrippade, men det finns som sagt undantag.

  Jag kan se framför mig hur katten Lois spatserar på ditt tangentbord, och rätt vad det är så far svansen upp och lägger sig i en krok om din näsa. Så gjorde katten Yggdrasil när hon brukade promenera i min bok! Åter igen. Välkommen hit!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.