Önska i P2Det kom ett mail från Sveriges Radio:

Nu öppnar
Önska i P2 ett fönster mot bloggosfären! Och då vi bjuder in nya och redan frälsta bloggare att skriva på vår hemsida. Under rubriken Pratbubblor i högerspalten på vår hemsida hittar du inlägg från våra lyssnare. Vill du vara med och blogga skickar du bara ett mail till spela@sr.se så lägger vi ut ditt inlägg, och vill du kommentera något någon annan skrivit är det bara kommentera. Skriv!

Under vecka 3 spelar vi musik som önskats av ett gäng bloggare och fredagen den 22/2 fylls hela programmet med önskningar från em, Anne och Bettan, Q, Fred och Mira, Tique och Siv - sammanlagt ett tjugotal skribenter och läsare, som bollat musiktankar och som nu har gjort en musiklista som de skickat till Önska i P2:s redaktion. Lyssna!

Känner du till något bra forum där det bloggas om klassisk musik vill vi och våra lyssnare gärna ta del av den också. Tipsa! Önska i P2 sänds vardagar 9.00-10.00 och på lördagar kl 8.00 - 09.00.

Så då är det väl bara att sätta på radion då...

Kommentarer

 1. Men Mira då, har du blivit rikskändis! :-)
  Radion står på för fullt här, lovar...

  SvaraRadera
 2. IET: Oops! De har skrivit fel i mailet! Det börjar inte förrän nästa vecka! Jag ska bums ändra i inlägget!

  Och rikskändis? Uäääh! Det tror jag inte... :)

  SvaraRadera
 3. Calle LP i Malmö21 januari 2010 09:44

  Världsberömd i hela P2 och hos oss som lyssnar! Ha det!

  SvaraRadera
 4. Calle LP: Tack för att du tittade in! Om det är någonstans jag överhuvudtaget skulle kunna tänka mig att vara världsberömd, så är det väl just i P2! :-) Ha det själv!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.