Jaha ja...Hej och grattis!

Du har chansen att koras till Sveriges bästa 50plus-bloggare!

Din blogg är nämligen anmäld i daxbloggen - bloggtävlingen som för första gången arrangeras av Sveriges största community för 50plus, Dax.se!

www.daxbloggen.se kan du läsa mer om hur tävlingen går till.

Den 17 november kommer vi att kora alla vinnare vid en bloggfest i Stockholm.

Nyfiken på vilka fler som är anmälda?
Klicka här>>

Bästa hälsningar
Anna Lindvall
dax.se

Kul!
Men kan man tävla i bloggande???

Kommentarer

 1. Har läst om det på ett par andra bloggar - tror att det var Annaas, http://annaama.wordpress.com/, och Rutans,http://rutan.blogg.se/ - men inte varit tillräckligt nyfiken för att följa deras länkar.
  Om man kan tävla i blogging? Tja, jag tycker det inte - men i de flesta tävlingar vinner ju de som en majoritet tycker är bäst - anser man att majoriteten har rätt, så borde man rimligtvis kunna tävla i det mesta.
  Margaretha

  SvaraRadera
 2. Så sur jag lät! (men jag är en grinig typ) Jag borde väl ha sagt grattis. Så nu gör jag det.
  GRATTIS!
  Margaretha
  den trista

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att jag läste em:s kommentar innan jag själv började skriva, min spontana tanke var nämligen inte grattis (som det ju borde vara! vad konstig man är!? tur att em fann sig och uppfopstrade mig samtidigt) utan "va, vadå femtioplus, ska det behövas delas in i kategorier sådär enligt ålder!" Då kan du väl likagärna tävla i kategorin 20+! :-)

  Jag hoppas förstås att du vinner alla kategorier. Heja Mira!
  I.

  SvaraRadera
 4. em: Nje, så särskilt grinig har jag väl inte uppfattat dig. Mera som en person som inte bangar för att säga vad hon tycker.

  Och jag tycker naturligtvis att det är jättekul att någon tycker att min blogg är värd att delta, men om jag vinner eller inte spelar inte så stor roll. Jag ser mig själv och min blogg som ganska smal, för att inte säga lite nördig, och det tilltalar väl kanske inte den stora massan.

  SvaraRadera
 5. IET: Hihi! Tack! Jag antar att bevekelsegrunden är den att man vill visa att även "vuxna" människor bloggar och inte bara ungdomar. Att det finns en hel flora av bloggar som är någonting annat är mode-skönhet-shoppabloggar skrivna av blondinbellor. Så.

  SvaraRadera
 6. Jag har svårt att tänka mig att man kan tävla i bloggande som så, men som du säger vill man väl visa att även fullvuxna kan skriva intressanta inlägg i bloggosfären, och på sådant kan man ju ställa upp. Mode och skönhet är ting med begränsad hållbarhet. Intressanta inlägg med vackra bilder därtill står sig betydligt längre.

  SvaraRadera
 7. Jag säger som IET, tur att jag läste Margarethas kommentar innan jag själv lämnar någon.
  Grattis, absolut grattis, men själv tycker jag alla tävlingar är så meningslösa.
  Och att åldersindela bloggare så där - hmmm?

  Suck, nu blev det negativt i alla fall ;)

  Jag tycker din blogg står sig utan 50pluss- pokal ;)

  SvaraRadera
 8. ...med eller utan pluspokal, skulle det naturligtvis ha stått :)

  SvaraRadera
 9. pluss - vad är det med mig?

  SvaraRadera
 10. Staffan H: Hursomhelst blev jag väldigt glad för att "Någon" tycker att min blogg är så bra att den är värd att ställa upp.

  Och jag vill verkligen visa något med mina bilder. Det är också en del av min självbevarelsedrift. Får jag inte ta de här bilderna så kan jag lika gärna lägga ner och börja sila snus i strutar. Sedan jag började med bloggen har jag utvecklats som fotograf och hållit mitt bildsinne vid liv.

  Christina: Om någon blogg skulle ha pokal så är det väl din! :-)

  SvaraRadera
 11. Tänk att jag uppfostrade två personer med ett surt inlägg! Det sägs ju att om man inte kan vara ett gott föredöme kan man åtminstone vara ett avskräckande exempel. Jag kan ju gå in för det senare.
  Så nu sitter jag här och grunnar över fenomenet tävlingar. Skulle tävlingar behövas om vi alltid talade om för människor när de gjort något bra? Är det en fråga om att bli bekräftad - eller är det så enkelt att somliga är tävlingsmänniskor?
  undrar Margaretha
  som varken gillar att tävla eller titta på tävlingar

  Christina, jag läste pusspokal! Vi skulle kanse inrätta en vandringspusspokal...

  SvaraRadera
 12. em: Åh, det skulle vara fint, en vandringspusspokal :)

  Grattis än en gång Mira! Din blogg är verkligen guldgruva!

  Ordverifieringen är splaysaw...nästan play saw ;)

  SvaraRadera
 13. Christina,
  Dina tjejer min kille och Miras eventuella kan ju turas om att dela ut priset.
  M

  SvaraRadera
 14. em: Fniss! Jo, jag tror att vissa människor helt klart är tävlingsmänniskor. Det ska mätas, vägas och jämföras på både längden och tvären. Och de får väl hållas. Det stör inte mig sålänge jag slipper mätas och vägas och befinnas för lätt...

  Christina: Jess! Vandringpusspokal! Det är taget! Christina, du får göra en teckning som vi kan skicka runt till varandra när vi tycker att någon är i stort behov. Den första att motta pokalen tycker jag måste bli Monet!

  em: Lilla vovvingen, ja. Vojne, vojne...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.