Klorofylla på Hinton Arms

_DSC1072h

När vi är ute och reser brukar vi för det mesta se till att äta lunch på lokala krogar för att få lite “lokalfärg”, kolla landets matkultur och träffa lite folk från trakten.

Här i England träffade vi på våra lunchställen på en hel hoper trevliga människor som hade mycket att berätta, både om trakten och maten. Vi fick många bra tips och goda historier.

_DSC1065h

Just det här stället, Hinton Arms i Hampshire, var något alldeles extra. I alla fall när det gäller blomsterdekorationerna. (Hela stället var för övrigt fräscht och välskött!)

_DSC1059h

Det är överlag väldigt frodigt i den här delen av England och allt verkar växa så det knakar. Överallt finns korgar, urnor och blomsterarrangemang och oftast i de mest makalösa färgkombinationer.

_DSC1057h

Fast även om klimatet är gynnsamt, förstår jag att blomsterprakten på Hinton Arms kräver en hel del ans och skötsel. Och vatten. Det var fortfarande runt 30 grader när vi var där. Inte en blomma slokade.

_DSC1058h

Jag satt bara och gapade över myllret av blommor och var till slut tvungen och gå och be om att få fotografera. Man må säga vad man vill om färgkombinationerna, men jag kan lova att man i alla fall blir väldigt glad av härligheten.

_DSC1061h

Överallt var där blommor…

_DSC1067h

_DSC1063h

Adressen?

The Hinton Arms, Petersfield Road, Cheriton, Alresford, Hampshire

Maten då? Ja, den var alldeles utmärkt!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.