Durpy little animalsVia bloggen A Polarbears Tale hittade jag till tecknaren Luves galleri. En alldeles underbart begåvad människa. Penselföring, färgbehandling, fantasi. Jag kan inte låta bli att visa några av hennes bilder och länka till henne så att fler får se.Som presentation av sig själv skriver hon:

i graduated from RISD this spring, majoring in illustration. i still have absolutely no idea what i want to do. except eat. and draw durpy little animals. mainly eat.

Kommentarer

 1. Jättefina! Vad roligt... hmm...
  Jag tänker lite på vissa bokmärken också... något väldigt tydligt i konturen liksom, och klara färgsjok. Jag har några favoritbokmärken som jag till och med scannat för att lägga på bloggen någon gång men det blir visst aldrig av. (Dygnet HAR för få timmar, har det inte?)

  Undrar vad durpy betyder. Måste slå upp...
  Tack för länken!!
  /I. :-)

  SvaraRadera
 2. IET: In med bokmärkena, Lilla Ek! Jag vill se! Durpy... jag tror det betyder smålustiga, lite udda.

  SvaraRadera
 3. Fine dyr med stoor karakter! Håper det går illustratøren vel i livet. :D
  Har du sett "Den berømte Mikkel Rev", basert på Roald Dahls historie? Fantastisk animasjon, skikkelig gammeldagse og rustikke dukkeanimasjon, slik vi kjenner fra de gamle tsjekkoslovakiske animasjonsfilmer på 70-tallet. :)

  SvaraRadera
 4. Anita: Ja, det hoppas jag också. Så begåvad. Nej. Mikkel Rev har jag inte sett. Finns på YouTube?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.