På spaning efter Oscar Levertin och en ros till Alla hjärtans dagEn av de största skatterna i den boktrave jag fick med mig från Morfars samlingar är Legender och visor av Oscar Levertin med illustrationer av Olle Hjortzberg.

Jag inser att jag måste ta reda på mer om denne författare innan jag visar mera av boken...

Jag börjar det hela med att visa den fina rosen från bokens försättsblad. Jag tycker också att denna ros passar alldeles utmärkt en dag som denna...

Kommentarer

 1. Sobert med det melerade himmelsblå och det dovt röda. Mönstret kunde vara en tygapplikation. Så snyggt!

  SvaraRadera
 2. Anta S: Eller ett broderi... Men vad har du för inställningar på din skärm? Bakgrundsfärgen är mjukt mellangrön... ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ju snart vår... ;o)

  SvaraRadera
 4. Kære Mira!
  Jeg håber, din dag gik god i går! Jeg mistede min 'Valentin' for 1½ måned siden...så jeg havde en stille dag...men 'hjerternes fest' er nu en dejlig tanke!
  De bedste hilsener, Mette ;O)

  SvaraRadera
 5. Ovanligt snygg disktrasa, tänkte jag.

  SvaraRadera
 6. Aputsiaq: Nej! Min fina vän! Jag blir stum. Då förstår jag varför du blev så förtvivlad i början av året. Alla mina varmaste tankar till dig! Rosen är till dig!!!

  Christina: :)

  Johnny: Mhm. Bakgrunden har onekligen vissa tendenser åt det hållet, när du säger det. Kanske en affärsidé...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.