Vi packar platta paket…

skruvar

…du skruvar och muttrar…

By the way… Köket är snart klart. Det har blivit åtskilliga turer till Det Stora Möbelföretaget.

Kommentarer

 1. När jag ser alla dessa skruvar, kom jag att tänka på när jag var på Kretsloppet i min stad för ett OSA-arbete t.v. då kom det in sådant som skulle demonteras och när det var lite att göra, fick vi sortera skruvar och brickor och muttrar för sig i små fack,tidsödande tråkigt.Och så blev vi kolsvarta på händerna min svarte jobbarkompis och jag.Han hade humor, så han visste att jag skojade.Sa väl något liknade, nu är jag lika svart som Du, fast mitt går att tvätta bort. Aj då. Men han var det inne i handen också. Men efter det tänkte jag mig för.

  SvaraRadera
 2. Ibland är det läge att muttra när man skruvar. Och tvärtom...

  Kan man hoppas på bilder när köket är invigningsklart? :o)

  SvaraRadera
 3. Jo nog kan man muttra, alltid när man handlat där. Nu är dom på G att bygga här i stan också, men jag erkänner villigt att jag verkligen ser fram emot det!

  SvaraRadera
 4. Vitsippan: Aj! Vilken tur att din arbetskompis hade humor, så han inte började muttra...

  Annica: Bilder på köket? Tja, vi får välan se... ;-)

  Kors och Tvärs: Efter att ha jobbat på nämnda företag i sju år, är det inte så där rasande ofta jag muttrar faktiskt. Bygga i stan? Torp?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.