Objektivet har kommit!

a13

Jag beställde mitt nya macroobjektiv igår. Idag är det redan här och naturligtvis var jag angelägen att testa det. Det enda som blommar hemma just nu är den obligatoriska tulpanbuketten plus en amaryllis som fått för sig att börja ringa lite i sina klockor.

Alltså har en tulipan och den knoppiga stängeln fått utstå lite vrida och vända under lampan. Risken är att jag kommer att följa knoppningen nu några dagar framöver, bara för att få leka lite med min nya glugg. Hoppas ni står ut…

a15

Företaget som kör med så snabba puckar är Cyberphoto i Umeå och gluggen är en Nikon AF-S DX 40/2,8 G Micro. Jag köpte även min Nikon D200 med objektiv från dem, plus en del studioutrustning. Hittills har jag varit mycket nöjd med deras grejor och service. Nu hoppas jag naturligtvis mycket på min nya telning.

Håll tummarna!

Kommentarer

 1. Grattis till tillökningen!

  SvaraRadera
 2. Grattis till nytillskottet. En bra start blev det.

  SvaraRadera
 3. Ninna: Tack! Nu kan vi stick snoken i tulipanerna båda två!

  S-A Sandberg: Tack! Du lär få stå ut med mer! ;-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till nya vännen! Jag har också handlat allt min utrustning från Cyberfoto.....är precis lika nöjd som du. Fast när jag köpte mitt macro för ett par år sedan valde jag ett Tamron AF 90mm 2.8 till min gamla Nikon D40. Jagär grymt nöjd med objektivet... borde nog byta upp mig vad gäller kamerahuset, men det blir liksom inte av för den funkar oklanderligt.
  Mer tulpaner nu tack!

  SvaraRadera
 5. Billan: Visst är Cyberphoto bra! Men varför ska du byta bort ett kamerahus som fungerar oklanderligt? Och nya vännen och jag kommer helt säkert att få mycket kul ihop. Men det är rysligt vad det försvinner skärpa i Blogger!!!

  SvaraRadera
 6. Se där! Sa ju att du skaffa ett eget :-) Då får vi fortsätta se dina vackra bilder!

  SvaraRadera
 7. Kors och Tvärs: Tack! Och jag tycker det ska bli så roligt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

Min kära gamla Husqvarna Automatic

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Gyllene snittet

Svart

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Född fri - lejonet Elsa