Islossning

_DSC0069gv

_DSC0072gv

_DSC0073gv

_DSC0077gv

_DSC0081gv

_DSC0083gv

_DSC0084gv

_DSC0085gv

_DSC0087gv

_DSC0089gv

_DSC0093gv

_DSC0094gv

Musik: Stråklandslaget 2010 spelar Kurt Atterberg, Svit för violin, viola och stråkorkester

Kommentarer

  1. Oj så härligt underbart! Islossningen här kommer någon gång i maj :o Men nu får vi njuta av vårvintern, kalla nätter och varmare dagar vilket gör att skoter- och skidföret är kanon. Och vilket vackert hus!

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska foton.
    Njutbart verkligen.
    Sådant finns inte här omkring som jag kan nå utan bil.Tur jag har alla dessa bloggar som serverar det för mig. Tack !


    (någon musik hördes inte)

    Windows spärrar en vit sida framför mina ögon)

    SvaraRadera
  3. Maria: Islossningen är härlig när den än kommer. Som ett löfte om förändring och blidare väder.

    Vitsippan: Tack! Ja, det är mycket man får se och veta tack vare alla sina bloggvänner. Märkligt det där med YouTube-länken... Kan du se andra klipp från YouTube?

    SvaraRadera
  4. Har du varit i Djursholm, ute på en udde? I så fall, växte min mamma upp i just det där huset! Hennes farmor o farfar byggde det. 19 rum, hiss och ett orangeri fanns det. Hissen finns kvar, men står stilla sedan länge.
    Det är ett företag som har det nu. Jag var där för några år sedan. Det är ett helt fantastiskt hus. Och man kan bara tänka sig hur fantastiskt det en gång var!

    SvaraRadera
  5. Jessica: Germaniaviken, det som ungdomarna gemenligen kallar Barracuda... Ja, det är där jag varit! Det där huset kikar jag ofta på. Jag älskar de där gamla kåkarna som finns här ute. Men visst är det märkligt? Av alla hus jag pekar kameran mot, så fångar jag det hus där din mamma växte upp!!! Är det fint inuti fortfarande, eller är det sönderföretagiserat? Det hade varit väldigt spännande att se hur det ser ut på närmare håll. Min farmor växte också upp här i Djursholm, fast på andra sidan. I kvarteret Drott. Världen ÄR liten... :-)

    SvaraRadera
  6. Ja, det är verkligen märkligt med tanke på att det är rätt gott om fina hus däromkring!!
    Det har nog renoverats bort en hel del tyvärr. Men fina fönster finns kvar (bl a ett med stora glasmålningar) och hissen fast den inte funkar.
    Företaget som har det nu, verkar vara måna om huset och det känns ju bra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg