Miras Mirakel–Fem år!

tillträde

När jag tänker efter är det faktiskt smått otroligt…

Jag har drivit bloggen Miras Mirakel i fem år!

Nog för att det varit lite tungt den gångna vintern, men nu ligger jag i startgroparna igen. Kan man göra annat i denna ljuvliga tid?

Den närmaste omvärlden är full med saker att upptäcka, och man behöver inte ta sig särdeles långt för att hitta något intressant. Redan nu kan jag utlova flera spännande platser och hus som vi besökte i helgen; lite bruk, lite Boberg, ännu mera Boberg, en vilande park, virvlande vatten och – som vanligt – en smula elektricitet.

Stort tack för de fem åren! Jag bjuder in till ytterligare ett år med små och stora Mirakel, och hoppas att ni har lust att fortsätta följa med!

Kommentarer

 1. Oj! Så länge kommer nog inte jag att hålla på...tror jag...
  Hur som helst; ser fram emot att fortsätta följa "små och stora mirakel"! Tack för en mycket intressant blogg med värdefullt innehåll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack, Åsa! Roligt att du uppskattar mina små irrfärder! :)

   Radera
 2. Stort tack så här långt för alla intressanta reportage och fina bilder! Ser fram mot nya platser att upptäcka här hos Mirakel Mira. Boberg låter alltid spännande. Grattis till fem fina år kompis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hasse! Det gläder mig att du vill följa med!

   Radera
 3. Jag ser verkligen fram emot fortsättningen också!!!! Du är den enda kvinnan jag vet som bloggar om turbiner och andra tekniska underverk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jo, lite udda har jag nog alltid varit...

   Radera
 4. Mange gange tillykke - og tak for de dejlige billeder fra nær og fjern! Jeg har set 'hele verden' gennem din linse, og har nydt hvert sekund :O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Fast jag har nog bara varit lite runt i Europa! :)

   Radera
 5. Grattis och starkt jobbat. Vi drabbas alla av att inspirationen sinar då och då, men nu ser jag fram emot ytterligare fem år med spännande utflykter :)

  SvaraRadera
 6. Varmt tack för dessa fem fantastiska år! Då återstår det bara si-så-där 95! Give or take a year - or so. :-)
  BBBB! (BUSBRA Bloggar Behövs!)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.