Festvåning

DSC_0258fv

På min arbetsplats finns en fantastisk festvåning, och är man lagd åt det hållet är det en alldeles speciell upplevelse att få ha fest i ett slott från 1600-talet.

Följ med mig på en liten rundvandring när slottet är dukat till julfest!

DSC_0233fv

DSC_0235fv

DSC_0239fv

DSC_0247fv

DSC_0248fv

DSC_0249fv

DSC_0263fv

DSC_0264fv

DSC_0266fv

DSC_0270fv

DSC_0274fv

Så ofta jag bara kan, går jag upp i salarna och salongerna och bara njuter. Känner in stämningen och hör historien susa genom rummen. Om jag riktigt noga lyssnar, kan jag höra röster och steg från alla dem som gått här före mig.

Att få arbeta i ett sådant här hus är ett privilegium.

Vill du boka vår festvåning eller bara få veta lite mer, kan du klicka här.

Kommentarer

  1. Svar
    1. God Jul själv! Eller god fortsättning snarare.

      Radera
  2. Så vackert!
    Önskar dej en Riktigt God Jul!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Elegant och läckert!
    God julhelg tillönskas Mira!

    SvaraRadera
  4. Åh, tre vackra bröllop och ett jubileum har vi firat där. Så vi vet hur fint och stämningsfullt det är! Lyckost dig som har denna arbetsplats! God Jul till er båda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt! Ja, finare arbetsplats kan man knappast ha.

      Radera
  5. Åh, så fint! På min arbetsplats ser det INTE ut så där. Där råder skattefinansiering och inte mycket blir kvar till oss fotfolk (ja, gäller även läkarna, om nu någon trodde något annat)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du ska veta att även här i dessa distingerade miljöer råder skattefinansiering. Bonusen till oss beror enbart på själva huset med dess festvåning. Och att det finns de bland mina arbetskamrater som inte alls tycker att detta är en bra arbetsplats utan helst vill flytta härifrån. Så fröjden med ett 1600-talsslott ligger nog i betraktarens öga.

      Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg