Vintern griper tag

Ena stunden gnistrande sol, nästa vräker snön ner på tvären. Det blåser ordentligt och den stora lyktan utanför mitt fönster svajar i sitt rus.

En praktfull snökanon från finska viken dräper in mot kusten och får knän och rutor att skallra. Jag tror aldrig jag sett nåt liknande.

Och lägg extra märke till den spöklika hand som griper tag om Gotland.

Bild från SMHI:s väderradar. En av mina absoluta favoritsajter.

Kommentarer

 1. Ja, det må jag säga var ett tydligt grepp av "naturens hand". Det var några år sedan vi hade minusgrader i hela landet under så pass lång tid. (Lite ovant men jag gillar ju snö.)

  Så förvånad jag blev över nya utseendet. Jag tror det är bra, liknar instagram lite mer dit så många bloggare flyttat. Men flytta inte Mira, det blir lite ytligare då det finns så lite utrymme för förklarande text där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Viola. Jag flyttar inte till instagram. Med en dåres envishet håller jag fast vid det (gammaldags?) bloggandet. Jag vill berätta saker, och då duger inte de snabbare, ytligare sociala medierna. Men jag tyckte det var dags att få bloggen att se lite modernare ut än den gjorde för 10 år sedan när jag började.

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Min kära gamla Husqvarna Automatic

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Svart

Gyllene snittet

Mor, lilla mor...

Nordanvinden och Solen

Halliken Helges lilla Beda