Änglavingar och flygfiskar

Det var en smula oroligt i lufthavet idag vilket fick som resultat att de vanliga vackertvädermolnen började uppföra sig som om det hade fått spatt alldeles.

Bäst på att förklara detta fenomen torde vara SMHI, och jag har skickat bilder dit, men ännu inte fått något svar. Jag kan i vilket fall som helst urskilja linsmoln, cumulus pileus och cirrusmoln plus att vissa av molnen även iriserade. Fascinerande och mäktigt. 20 minuter senare hade molnen sjunkit ihop till sitt normala, loja sommarutseende.

Får se om SMHI svarar på mina frågor, så kan jag kanske uppdaterar här.












Kommentarer

  1. Tusen och åter tusen tack för fantastiska bilder! Vilka moln, vilket skådespel! Jag har alltid älskat himlens eviga "livesändning" — får aldrig nog av skönheten och föränderligheten. Så länge vi har en himmel att förundras över behöver vi inte så mycket annat att titta på. Blicka uppåt ... och allt som dyker upp på jordiska bildskärmar blir plötsligt trist och ointressant. Finns ingenting som kan konkurrera med detta.
    Tack igen, Mira! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har så rätt Annica! Naturen - bland annat moln och väder - upphör aldrig att förundra. Stackars de människor som ständigt glor ner i sina telefoner. Så mycket de missar och så torftigt deras liv blir.

      Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg