Spöklikt - Gripande - Overkligt

Kommentarer

 1. När jag ser denna video känner jag fysisk smärta och väldig sorg.

  Mitt lyxgnäll i dag har gällt sena hantverkare. Nu har den struntsaken återfått sina rätta proportioner.

  SvaraRadera
 2. Anta Snaque: Jag fick den här länken av en vän på facebook. Jag tittade på den med andan i halsen. Att man inte förstår vad de säger gör ingenting, budskapet går fram i alla fall...

  SvaraRadera
 3. Elände, elände Japan, elände, elände kärnkraft.

  SvaraRadera
 4. Ruggig film verkligen. Berörande att se hundarna och boskapen som rör sig i detta landskap och tittar på människorna som är där på besök.

  Får mig att tänka på "Vägen" som gick på bio för nåt år sen. Om en man och hans son som tar sig fram i ett förött landskap, en värld som förstörts i nån katastrof. Välspelad film som stannat i minnet. Viggo Mortensen spelande pappan.

  SvaraRadera
 5. PS
  Men det hemska är att det här som du visar är verklighet och inte en spelfilm, tänkte jag skriva också, men glömde bort.

  SvaraRadera
 6. Gabrielle: Och människorna som flyr hals över huvud och inte vet de när och om de kan återvända till en trakt som kanske tickar radioaktivitet i årtionden. Och där går de övergivna djuren mitt i skiten...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.