Bildkajko

Det verkar vara allmänt bildfel inom Blogger just nu. Bilduppladdningen har legat nere i tre timmar. Jag hoppas att det är ett "tillfälligt fel" och att vi kan andas ut om ett tag. Just nu verkar det vara fel i åtminstone hela Norden.

Märkligt nog fungerar bildspelet och LinkWhitin...


Är det någon som vet något?

Kommentarer

 1. Kan det vara det här?
  http://buzz.blogger.com/2010/01/important-note-to-ftp-users.html

  FTP-överföringar stängs av 26:e mars, men då borde du kanske märkt av det?

  Kolla här också, enl. artikeln: http://blogger-ftp.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Vet ingenting om någonting, som vanligt, men jag ser några fler bilder nu än för en timme se'n.
  Margaretha
  wv=ducty
  vem är duktig? inte blogger!

  SvaraRadera
 3. J: Hm... Nej, jag publicerar inte via ftp. Dessutom verkar Blogger vara alive n' kickin igen. Jag kollade flera Bloggerbloggar och ingen lyckades få upp särskilt många bilder. Även Picasa låg nere. Jag tror på serverkajko på hyfsat hög nivå. Men tack för dina efterforskningar. Jag sparar ner bloggen med jämna mellanrum för att vara på den säkra sidan. Men det hjälper ju inte om Picasa trillar. Då måste man länka om RUBBET!

  em: Lite vinglig är Blogger, men jag tycker de knallar på duktigt för det mesta. Just nu har i alla fall jag fått tillbaka mina bilder. Fast jag blev avbruten mitt i ett inlägg. Jag får ta det imorgon istället...

  SvaraRadera
 4. Det tog över en timma innan jag fattade att det inte bara var min blogg det var fel på. Hann bli rejält uppstressad innan dess. Vad hade jag gjort fel, är jag dum, klarar jag inte simplaste sak? Oooh vad jag åter känner mig normalintelligent nu när det funkar igen. :-)
  /I.

  SvaraRadera
 5. IET: Jag höll också på att få hjärnsläpp innan jag såg att det var ett generellt fel. Jag höll på med ett inlägg och plötsligt var hälften av bilderna borta.

  Det här var det längsta kajkot jag varit med om sedan jag började blogga. För det mesta löser det sig, men man hinner tänka en eller annan tanke om en blogg som är putz veg...

  SvaraRadera
 6. Ja man kanske borde back-upa den också. Vill minnas att det är väldigt enkelt, bara ett "save as" (?). Ska kolla. /I.

  SvaraRadera
 7. IET: Ja, det är enkelt. Gå in på Inställningar - Grundläggande - Exportera blogg. Klicka på Hämta blogg och spara den på ett bra och rymligt ställe på din hårddisk. Ta för vana att göra det ofta, så är det inte så mycket som försvinner om det kantrar...

  SvaraRadera
 8. Tack Mira, jag hade ingen aning om att man kunde exportera bloggen till sig själv. Nu har jag lärt mig det!

  SvaraRadera
 9. Maj Korner: Kul att kunna lära ut något. Det som hände igår får en verkligen att tänka efter... Trots allt lägger man ju ner rätt mycket jobb på bloggen. Något som man inte vill ska försvinna i en handvändning.

  SvaraRadera
 10. Sjovt med farvesymbolik! Tit tænker jeg, at jeg bør læse Goethes lære om farver, men den ene dag tager den anden, og jeg får det ikke gjort!

  God påske til dig og dine!!

  Bedste hilsener,
  Mette

  SvaraRadera
 11. Aputsiaq: Tack! Jag har just börjat läsa Goethes färglära. Intressant.

  SvaraRadera
 12. Aputsiaq: Jag glömde hälsa en Glad Påsk till dig också! Och några fina vårdagar här framöver!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.