8000 innan dagen är slut?Jo... Statistiken stämmer faktiskt. Miras Mirakel är på väg upp till 8.000 besök den senaste månaden. Min lilla blogg! Otroligt!

Tack alla besökare! Både ni som hör av er och ni som inte.

Alla är lika välkomna hit!

Kommentarer

 1. Slottsträdgårdsmästaren2 maj 2012 kl. 20:09

  Grattis kompis!

  SvaraRadera
 2. Skaffaren och Slottis: Tack kompisar! 8025 just nu. Vad har jag gjort?

  SvaraRadera
 3. Bara visat underbara bilder o skrivet härliga inlägg :).

  Gissa om jag är glad över att få åka söderöver igen?! Vi har dessutom redan bokat in en ny resa, sista veckan i augusti.

  Då när allt byggdamm är över o allt är klart *fingers crossed). 4 dagar i Gorges du Tarn, St Chely sur Tarn o sista dagarna i Marseillan innan hemresa.

  SvaraRadera
 4. Dubbelörn: Tack! Åh, det låter härligt. Det kan ni behöva efter så lång tid i damm och sågspån!

  SvaraRadera
 5. Inte så konstigt alls! Det är alltid vackert, lärorikt och spännande att följa din blogg.

  SvaraRadera
 6. Grattis, bloggvännen! Du är värd vartenda besök! Dina inlägg är vackra, informativa, detaljerade, sakliga. Du iakttar världen runt omkring med klok nyfikenhet och en glimt i ögonvrån. Hoppas du fortsätter länge!

  SvaraRadera
 7. Ninna: !

  Karin: Tack ska du ha! :-)

  Annica: Är det så? Jag tycker ju bara att jag har roligt. Och ett litet tag till fortsätter jag nog... ;-)

  Det är ju så med besökarantalet, att det fluktuerar. Det böljar fram och tillbaka, sjunker på sommaren när folk har annat för sig, sjunker på mornarna för att sedan stiga framåt kvällen. Men det är första gången som besöksantalet stigit upp över 8000 under en 30-dagarsperiod. Kul!

  SvaraRadera
 8. Inte konstigt alls med tanke på alla fantastiska bilder du delar med dej av. Grattis!

  SvaraRadera
 9. Hej,
  ramlade in på din blogg via Google och vill berömma dig för dina fina bilder! Anledningen till att jag hamnade här är för att jag söker bilder på hur studentbostäderna vid Nyponet på körsbärsvägen ser ut. Vore otroligt snällt om du hade några bilder att dela med dig av!

  SvaraRadera
 10. Kors och Tvärs: Tack så mycket! Dessa bilder är helt livsnödvändiga för mig!

  Martin: Hej och välkommen hit! Tack för att du gillar mina bilder. Lustigt! Vad använde du för sökord då, när du hamnade här? Nej, några bilder på Nyponet har jag inte, men jag har bott där. I 20-våningsskrapan. Vi hade en tvåa med kök som var helt nyrenoverad då. Fräsch och fin. Utsikten var fantastisk.

  SvaraRadera
 11. Grattis till de fina besökssiffrorna! Det är din blogg verkligen värd!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg