Uppåt väggarna...
Länk

Kommentarer

 1. Så vackra hus!
  Hade en kompis som bodde i ett sån't på Strandvägen - lägenheten hade hur många rum som helst, och en vidunderlig utsikt.
  Fast jag är glad att jag slipper putsa sådan fönster i hur-många-fönster-det-nu-kan-vara-i-en-jättelägenhet.
  Margaretha

  SvaraRadera
 2. em: Vill man va fin får man lida pin heter det ju... Och vill man ha många fönster med spröjs och dessutom vidunderlig utsikt blir det nog i slutändan ganska plågsamt. Men någonting säger mig att man till sådana här utsikter nog anlitar fönsterputsningsarbetare...

  SvaraRadera
 3. Mira,
  Ja, och inte bara fönsterputsare, utan små flickor i svart och vitt som glider runt och gör sån't som bara märks om det inte görs.
  För att inte tala om städmadam och kokerska.
  Margaretha
  som inte skulle ha något emot med någon som skötte markservicen

  SvaraRadera
 4. Margaretha: Själva har vi trettiosex fönster som vi INTE har putsat i år. Fönsterputsningingsarbetare vore definitivt inte fel. Eller städmadam.

  SvaraRadera
 5. Varför inte båda delarna?
  säger
  Margaretha
  som bara har 18 fönster med sex rutor i varje
  och som inte minns när de putsades senast

  SvaraRadera
 6. Du har tassat omkring i de fina kvarteren ser jag. Vinklarna var ett smart grepp! Fasadernas skönhet är intakt och syns tydligt, men det blir inte för mycket av det goda med din metod så stramheten och tråkfaktorn lyckades du jaga bort.

  SvaraRadera
 7. em: :) Ja tack!

  Anita: Ja. Strandvägen nr 7 i Stockholm. Hotellen Diplomat och Esplanade.

  Staffan H: Inte tassat. Åkt omkring utan tak. Man kan ta många skojiga bilder rakt opp då. I det här perspektivet hamnade krusidullerna på rad.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg