Nesheimstunet

_DSC0348nh


_DSC0349nh

_DSC0350nh

_DSC0351nh

_DSC0352nh

_DSC0353nh

_DSC0354nh

_DSC0357nh

_DSC0359nh

_DSC0360nh

_DSC0363nh

_DSC0366nh

_DSC0367nh

_DSC0368nh

_DSC0371nh

_DSC0372nh

_DSC0373nh

_DSC0374nh

_DSC0377nh

Länk

Musik: Edward Grieg, Aases död ur Peer Gynt.

Kommentarer

 1. Här har stenar och gräs trampats av många fötter, klövar, tassar. Visst kan man fortfarande höra ekot av stegen? Hoppas människorna någon gång hade tid att njuta stunden - och naturen.

  SvaraRadera
 2. Mäktiga bilder som rör vid en gammal själ.

  SvaraRadera
 3. Imponerande bilder, mycket njutbara för ögat!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder från Nesheims tunet!

  SvaraRadera
 5. Annica: Visst. Lyssnade man riktigt noga tassade det och rörde sig runt husen. Och jag hoppas också att dessa människor kunde stanna upp ibland och njuta av de vackra omgivningarna.

  Skaffaren: :)

  Randiga Tråden: Ja, där var verkligen vackert.

  sasfoto: Tack! :-)

  Wenche: Hela platsen liksom... susade...

  SvaraRadera
 6. Vackert och vemodigt. Man kan fantisera om hur det var förr, med barfota barnspring och ljud från smörkärnan... kritter, lieslag och arbetssånger.

  SvaraRadera
 7. Karin: Och klingandet från getternas pinglor. Tänk, det var just en sån där arbetsvisa jag försökte hitta på YouTube, men jag hittade bara svenska...

  SvaraRadera
 8. Gud vilka fina bilder! Men jag måste bara fråga, hur redigerade du dom? De är otroligt vackra!

  SvaraRadera
 9. Mikaela Martinsson: Hej! Kul att du tittade in! Tack för berömmet! Det jag gjort är väldigt enkelt. Jag ville förstärka den lite ödsliga, melankoliska känsla som redan fanns i mina skymningsbilder och dessutom få dem att se lite "gamla" ut, så jag multiplicerade med en textur jag redan hade. Det finns gott om fina strukturer att ladda hem, exempelvis från Lost and Taken: http://lostandtaken.com/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.