Audition till Voffsårkestern

Här kommer en samling voffsar som vill vara med i Stribergs stations Voffsårkester. Nog tycker jag att flera av dem platsar riktigt bra!

Kommentarer

 1. Jag har sett den förut, men den är lika rolig varje gång :)
  Skulle de där jyckarna vara med - ja, så blir det en tuff audition!

  SvaraRadera
 2. Tack käraste Mira.

  Mitt i en svår stund och utan hund (bor hos franska grannarna) finner jag mig själv storskrattande inför de amerikanska hundarnas "I want my mama"

  Helt underbart roligt!

  SvaraRadera
 3. Christina: Ja, den tål att ses om! :-)

  Monet: Om jag genom att lägga ut några små fåniga amerikanska hundar på min blogg och fått dig att skratta i en jobbig stund, då har jag verkligen uppnått något. Då blir det min stora glädje att vi bloggvänner kan hjälpas åt och stötta varandra över så långt avstånd och trots att vi aldrig träffats. Största kramen jag har till dig och många varma tankar till er båda!!!

  SvaraRadera
 4. Tack! Roligt! Det låter verkligen som om dom försöker prata.
  Jag drömmer fortfarande ibland om en trevlig och mycket älskad strävhårig tax som vi hade i "min gamla" familj och som är borta sen flera decennier. I drömmen vänder hon sig ibland till mig och säger saker.
  Jag är övertygad om att hundar kan och förstår mycket mer än vi tror.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.