Hem

_DSC1150h

Så kom då dagen för hemresan. Vi åt frukost ovanför färjehamnen i Dover, alldeles intill Dover Castle med utsikt över både slottet och kanalen.

_DSC1152h

Intill i vägkanten stod en alldeles underbar English rose, som jag inte kunde låta bli att ta en bild av. Vilken färg!

_DSC1163h

Sen vidtog färjebestyr. Mitt i kanalen kom vi in i ett bälte av tjocka, som fick färjan att slå på mistsignaleringen. Häftigt!

Väl ute ur gröten trädde de engelska cliffsens franska systrar fram; Falaiserna. Och på dem Cap Gris Nez, som vi besökte i höstas. Bonjour! Och Hussen kunde börja prata sitt fädernesspråk igen.
    _DSC1164h

Bunkra upp franskmat på Auchan och sen pila hemåt. Nattplats invid ett vackert tyskt slott.

_DSC1165h

_DSC1147h

I höjd med Hamburg pajade kylskåpet.

Det var fortfarande solgass och 30 grader varmt…

Kommentarer

 1. Tack för den här intressanta och vackert fotograferade Englandsresan. Det var fint att få följa med. Jag hänger med även på nästa tripp!
  Blev det konserver från Hamburg? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, Annica! Det var roligt att ha dig med! Vi fick köra ner det som gick i en liten kylväska vi hade med oss. Kylklampar gick inte att få tag på färdigfrusna, så vi sprang in på MacDomalds här och där och robbade is... :/

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.