Vad håller Mira på med?

På bloggen Fixa din blogspot hittade jag igår en länk till nya Blogger Draft som jag tyckte verkade rysligt spännande. Eftersom jag bland annat jobbar som grafisk formgivare så har jag stört mig lite på att det har funnits så lite som går att påverka i Blogger. Sagt och gjort. Mira igång och leka. Och riktigt kul har jag haft.

Men...Det är något som inte stämmer. Jag vet att detta är en betaversion så det kan ju finnas buggar, men att buggarna är så allvarliga så att bloggen bara ser ok ut i Google Chrome, det är märkligt.

Så nu sitter jag här med bloggar som ser ut som crap i Explorer och inte syns alls i Firefox. Eller så är det skit bakom spakarna. Men jag skulle i så fall gärna vilja veta vad jag gjort för fel. Någon som vet?
Får jag inte något svar på det här så är det väl bara att vackert kliva tillbaka till gamla, trogna traktorblogger... Synd, för jag gillar idén!

Uppdatering: Jag gav upp och bytte mall. Trots benäget bistånd från Fixa din blogspot lyckades jag inte få mallen att se bra ut i IE, så nu får det bli så här istället. Detta är också en mall från nya Blogger Draft, men den sköter sig bättre i alla webbläsare. Så!


Kommentarer

 1. I Firefox ser den fantastisk fin ut Mira.

  SvaraRadera
 2. Slottsträdgårdsmästaren: Määä! Då är det väl någon skit med min version av foxen...

  Tycker du jag ska byta tillbaka till den gamla? Om jag inte får det här att fungera överallt?

  SvaraRadera
 3. ja, även i min läsare, FF 3.6, ser det bra ut. I IE8 försvinner de fina runda hörnen och boxarna hamnar lite snett men det är väl som vanligt med Internet explorer.

  jag tycker själv att det är jättespännande när någon fixar med sin layout så forsätt du att experimentera. Vi är tålmodiga :)

  SvaraRadera
 4. Här sitter jag med IE 8 och undrar hur många runda hörn jag missat i livet?
  Nu vet jag iaf vad jag kan skylla på nom jag hamnar lite snett:-)

  SvaraRadera
 5. Jag undrar också över de runda hörnen. Finns de? När jag var liten och sprang med ansiktet rakt i ett hörn så jag behövde sys, föreslog läkaren att alla hörn borde vara runda. Jag visste inte att hon fått gehör för sitt förslag.
  Hos mig var sidan snyggare förut.
  Margaretha

  SvaraRadera
 6. Scribo: Nu har jag fixat till så det ser bra ut i Firefox, men IE är fortfarande crap. Så skönt att mina läsare är tålmodiga. :) Vi får se hur länge mitt tålamod räcker...

  Skaffaren: Hehe! Det verkar uppenbarligen som om man missar en hel del runda hörn här i livet med IE. Och annars också för den delen.

  em: Vilken webbläsare har du? Och det får nog bli mitt motto här framöver. Fler runda hörn i tillvaron!

  SvaraRadera
 7. Jag har IE - därför att den fanns i aparaten från början, och att datormeka är inte min melodi. Men så häromdagen kom det upp ett plakat på skärmen där det står Väl webbläsare - och så finns det sex val. Så läser jag om dem alla, och får man tro informationen så är alla bäst. Eftersom jag inte fattar ett smack så låter jag det nog vara som det är.
  Margaretha
  som tycker det är roligare att använda datorn än att peta i den
  Guess säger WV - och det är så det är för mig när det kommer till datorer

  SvaraRadera
 8. Tur att man har Firefox då. Här ser det bra ut.

  SvaraRadera
 9. em: IE är nog den absolut vanligaste webbläsaren, men inte den snabbaste eller mest driftsäkra. Jag växlar mellan Firefox och Google chrome. Tyvärr (?) är jag nog en sån som inte kan hålla fingrarna från datorn, även om jag inte alltid når ända fram...

  Ninna: Gott! :)

  SvaraRadera
 10. Du är välkommen hit för att fingra på min dator!
  Margaretha

  SvaraRadera
 11. em: Visst! När ska jag komma? :_)

  SvaraRadera
 12. Närhelst det passar!
  Välkommen!
  säger
  Margaretha

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.