Världsrymden anfaller?

Den här heta sommaren - som var het både i Sverige och Frankrike - dök det upp en hel del ganska spektakulära moln på himlen. De här bestarna visade sig på himlen över vårt franska hus den 22 september efter en dag då det knappt gått att röra sig utomhus. Hunden hade bara kunnat  promeneras på morgonen och kvällen då solen inte stod särskilt högt på himlen. Och när solen äntligen sjunkit ner bakom horisonten, smög de här snablarna in.

Vad ÄR det?

Det ser ut som om de skulle sänka sig ännu mera mot vår lilla by och börja snorkla upp hus och folk med ett dovt mullrande, hotfullt ljud. Aldrig sett något liknande. Vi var tvungna att gå ut i skymningen allihopa och rikta våra kameror mot skyn.

Och jag hade kunnat svära på att de morrade...Kommentarer

 1. Hu vilka skrämmande företeelser.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. I sanning! Efter cirka 20 minuter hard skrämselmolnen lösts upp och blåst bort. Det blev varken bysugning eller bombardemang. Skönt!

   Radera
 2. Inte konstigt att folk tror på UFOn - vilka läskiga moln!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De linsmoln som skymtar i bakgrunden kan, när de är riktigt väl utvecklade, verkligen se ut som flygande tefat. Och de här överdimensionerade amöborna fick oss verkligen att känna oss ganska små. Levde de?

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Min kära gamla Husqvarna Automatic

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Svart

Gyllene snittet

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Halliken Helges lilla Beda