Kakelfix


Sakta men säkert börjar det franska köket ta form. Skåpen är på plats, så även micron, ugnen och spisen. Även om det tog mig en bra stund och en hel del svärjande för att begripa hur ugnuschlingen fungerade. Jag gillar inte tre anonyma rattar och en display! "Tryck först på funktionsväljaren, vrid därefter inställningsratten till önskad tid och temperatur. Klicka sedan på bekräftaknappen för att bekräfta ditt val." Vad är det för fel på vred och temperaturratt liksom? För begripligt? Microvågsugnen med sina besynnerliga symboler var inte mycket bättre den. Men jag lyckades i alla fall rosta rotsaker i ugn och värma Picardlåda efter Picardlåda i micron. (Å Picard! Dessa räddare i nöden för ett ofullständigt kök!)

Hur som haver. Med gipsskiva bakom diskbänken får man inte skvätta, och dessutom var vi sugna på att se hur vårt nya kakel skulle te sig på plats. Fix och fog!

Det blev så fint.

På de tre översta bilderna ser kaklet grönare ut än vad det är i verkligheten, eftersom arbetslampan har ett eländigt grönstick. De två undre är mer med sanningen överensstämmande.

Jag är supernöjd. Även om kakelvalet tvingade oss att helt tänka om vad gäller färg på bröstpanelen.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Min kära gamla Husqvarna Automatic

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Svart

Gyllene snittet

Nordanvinden och Solen

Mor, lilla mor...

Halliken Helges lilla Beda