Influenser

Stupränna, St. Marys Church, Lynton, Devon, England.
 

Stupränna, Tjolöholms slott, Halland. Lars Israel Wahlman.

Kommentarer

 1. Intressant! Tjolöholms slott skulle väl vara en inspiration av engelskt och kan man kanske dra slutsatsen lite här då! I alla fall lite och av en enda detalj!
  Häftig utställning i förra inlägget!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den Dicksonska släkten kom från Skottland och slottet var ritat i Tudorstil, så det är väl egentligen inte särskilt konstigt att man kan se släktskap. Det blev bara så slående när jag fick syn på de båda stuprännorna.

   Radera
  2. Jo, jag vet allt det. En tid i studieåren var vi ett gäng som åkte till Tjolöholms slott nästan varenda helg och drömde om att ta över slottet! Dom flesta ville bo i stora huset och jag ville bo i grindstugan och nu när man kan hyra den får jag väl göra slag i saken!
   Agneta kram

   Radera
 2. Så här i influensatider läste jag lite fel på din rubrik - skönt att det inte stod det jag trodde :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Oj. Nej så illa är det inte. Än i alla fall. Influensa hoppas jag att jag slipper. Det hade jag förra året, och det räcker för ett tag.

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.