Timmar framför teven

_DSC0409v

Jag som sällan eller aldrig ser på teve, måste erkänna att jag den här vintern överskridigt all tidigare statistik. Det har inte funnits ork för någonting när jag kommit hem från jobbet. Svarta natten utanför och en trötthet som övergått allt förstånd. Det är knappt jag ens orkat blogga.

_DSC0410v

Så det har blivit många timmar framför teven. Satellitavtalet sa vi upp förra vintern och det har vi aldrig ångrat. Är det något jag avskyr, så är det reklamteve. Alltså är det ettan, tvåan och Kunskapskanalen som fått min uppmärksamhet. Kunskapskanalen! Denna pärla bland kanaler. Så långt från dumteve men kan komma.

_DSC0412v

Men…

_DSC0414v

Som jag, trots allt, är en tämligen rastlös person kan jag ändå inte sitta framför teven sysslolös. Detta har resulterat i en hel hoper vantar och sockor av skiftande kulör. Mönstret sitter i ryggmärgen och stickorna bara går.

_DSC0415v

De här vantarna var dock en smula mer koncentrationskrävande. Men det gick. Varma blev de också med sitt dubbla garn. Jag hade dem idag på hundpromenaden.

_DSC0417v

Frågan är bara…  Vad ska jag göra med alla vantar och sockor?

Kommentarer

 1. Här blev det minsann både timmar och tummar framför teven! Ljuvligt hemstickat i härliga färger! Var säker på att det finns massor av människor som skulle bli överlyckliga för ett par vackra och varma vantar och/eller sockar så här i vinterkylan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annica: Skicka din postadress till miramiranda at live dot se så ska du få ett par! :)

   Radera
 2. Här stickas också. Sockor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ninna: Med medeltidsmönster? ;)

   Radera
 3. Men kära hjärtanes då! Jag menade verkligen inte att "tigga"! Men okay, jag tar gärna emot ett par om jag som tack får sända dig något som jag har knåpat ihop. Överenskommet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annica: Jag såg det inte som tiggeri heller! Det skulle glädja mig mycket om jag visste att ett par av mina raggsockor värmde min bloggväns fötter uppe i den kyliga Nord. Inte behöver jag ha något i gengäld heller. Se så! Skicka din adress nu! :)

   Radera
 4. Ett tips! Sticka för välgörenhet: http://www.hjalpstickan.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa: Vilken bra idé! Jag ska genast kolla in deras hemsida!

   Radera
 5. Kommer ihåg de fina vantarna som du stickade åt mig i present när jag slutade på kommunen för väldigt länge sedan. Det är nog den mest personliga present jag fått då jag bytt jobb, använde dem länge tills en vante tyvärr valde att ge sig ut i världen på egen hand. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade dem och jag hoppas att den vante som valde att ge sig iväg på walk about fick en spännande tripp på egen hand. Öh, ingen hand. Någon annans hand. Äsch!

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.