Bada bör man... även om man är en björnHunden Emser har två favoriter i leksakskretsen; Stora Bamsen och Lilla Bamsen, som han älskar över allt annat.

Efter en hel, lång sommars dragande i smutsen, kan det dock vara av nöden att dessa två nallar får besöka tvättmaskinen.

Hunden kunde inte förstå vad hans vänner gjorde på så hög höjd...


Kommentarer

 1. Duktig hund som inte mördar sina bamsar. ... men...Skymtar jag ett slags bandage om Storebamses ben?

  SvaraRadera
 2. Karin: Hm... han har mördat allt annat han fått, särskilt dyra hundleksaker. De här bamsarna är gjorda för barn och något mer bitsäkra... Det är en spjäla! Näe, av någon anledning har jag trätt på en bit papprör på benet. varför vet jag inte...

  SvaraRadera
 3. Nämen, så sött! Min lille vän biter sönder nallarna, så jag har räddat undan hans nalle han hade som liten och så fick han en likadan att tugga söndrig. Och visst går det åt att tvätta leksakerna, fast vovven tycks inte bry sig.
  Puss på nosen, till Emser alltså,
  heanku

  SvaraRadera
 4. heanku: Om du visste hur många söndertuggade leksaker vi kastat hittills. Det är bara dessa två som hållit någorlunda.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.