Knacka HTMLDet börjar bli lite lätt tröttsamt att sitta och ändra i HTML-koden för varenda bild jag lägger upp. Först ändrade jag bara i de stående, för att de skulle bli lika breda som de liggande. Nu börjar jag tycka att de fjuttiga 400 pixlar som Blogger tillåter i höjd är för fjuttiga. Således sitter jag och ändrar i varenda bild. Asigt!

Därför har jag lagt upp en blogg i Wordpress. Bara för att jäklas lite. De har ingen limit på... 400 pixlars höjd. Men jag gillar mycket annat med Blogger, så därför har jag inte bestämt mig. För om jag ska flytta. Bäst vore om Blogger kunde öka på bildhöjden. Jo. Definitivt!

Om - försåvittifall - finns nu även mirasmirakel.wordpress.com


Ba'fatt!

Kommentarer

 1. Trist med begränsningen....
  Har min "mössblogg" i Wordpress, men jag tycker att det är lite småknöligt och betydligt segare/långsammare än Blogger (som även verkar en smula mer användarvänligt).

  SvaraRadera
 2. Mian: Mössblogg!? Den måste jag kika på! :)

  Mhm. Wordpress verkar helt klart knöligare. Men nu har jag registrerat kontot, och det får väl ligga där så länge, så får jag se...

  SvaraRadera
 3. Flere av bloggerne på min bloggroll har skiftet fra blogspot til wordpress eller motsatt. Noen har også endt opp med eget domene - som hildeG i "Hilde og hagen".

  Jeg tusler rundt på blogspot, endrer litt layout og er glad jeg kan publisere raskt. :)

  SvaraRadera
 4. Knöligt? Nähä då! Tycker Wordpress funkar finemang. Fast Blogger har jag aldrig använt så jämföra med det oknöliga Wordpress kan jag i sanningens namn inte...

  SvaraRadera
 5. Anita: Att man går från Blogger till Wordpress kan jag förstå, men jag undrar vad som får folk att gå från Wordpress till Blogger.

  Mitt stora problem är de små bilderna. Annars tycker jag att Blogger är bra.

  Gabrielle: Att jag tycker Wordpress är knöligt på det här stadiet är väl kanske inte så konstigt. Jag skulle behöva en lektion. Kan man överhuvudtaget komma in i HTML-koden, till exempel? Och när jag exporterar bilderna från Blogger så blir de pyttesmå, och det var ju precis det jag ville undvika. Det är ju tusentals bilder. jag kan inte sitta och ändra varenda en i två år tillbaka. Finns det någon mallinställing?

  Ja - du ser... Jag skulle behöva en lektion... :)

  SvaraRadera
 6. Mira, din kommentar var på förra inlägget om Grödinge antik. Åk dit det är en upplevelse, så packat med vackra föremål. Brittmari

  SvaraRadera
 7. Randiga Tråden: Mmm. Såg det sen... :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.