Med sinnen känsliga för grönt...Bilder i regn... Skugglösa och milda. I luften som är mättad av fukt och dofter; jord, syren, sjö, gräs, buxbom. Fåglars jubel över årstiden. Fågelkänslor på högkant.

Och i en pöl badande finkar och trastar. Burriga och blöta. Ett helt tjog.En gård. Ett hus vid Brunnsvikens strand. När regnet kom släppte man det man hade för händer och rusade in i det torra. Jag tror de skrattade...Rum för bryggmeditation. På huk med hela försommarens lycka och allvar i sina uppåtriktade händer.Det här caféet...Gårdvar? Allseende Argos? Majstång? En baston i rengdroppspreludiet...

Kommentarer

 1. Fint inlägg! Just regn- och gråväder ger ett speciellt ljus som jag gillar, undantaget härom veckan när det inte alls funkade. Du finner små smultronställen på dina promenader.

  SvaraRadera
 2. Staffan H: Jag älskar att hitta små smultronställen. Gärna vid sidan av allfarvägarna men ändå i närheten...

  SvaraRadera
 3. http://yellowgrey@wordpress.com28 maj 2009 08:19

  Hej Mira!

  Fin bild med syrenen och speglingen i fönstret av stolarna. med hälsning barbro

  SvaraRadera
 4. Barbro: Tack! I detta café har jag suttit och nosat på medelhavsdofterna medan nordanvinden ven utanför... Inte dumt alls...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.