Korsika - Resa i ordning...38 inlägg och 150 bilder. Detta mitt intensiva Korsikabloggande har tagit varenda ledig stund i nästan en vecka. Det har varit otroligt roligt och nästan som att uppleva resan en gång till.

Vill du följa min resa till Korsika i rätt ordning, klicka på oktober, scrolla ner till Solvindar och följ resan nerifrån och upp!


Nu återgår vi till ordinarie blogglunk!

Kommentarer

 1. Vilket fantastiskt arbete du gjort. Turismen på Korsika kommer helt klart att öka nu....jag lockas i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Tack!
  En sinnlig upplevelse att få följa med på er resa i ord och bild. Dina fantastiska bilder och ord (Peter N och dina) ger ytterligare dimensioner till det Korsika som jag känner. Har man en gång varit på Korsika så finns längtan tillbaks ständigt närvarande. Min kärlek till Korsika drabbades jag av vid 17 års ålder på min första resa dit tillsammans med Batti.

  SvaraRadera
 3. Tack själv, Danni! Det är din franska familj som gjort det möjligt!

  SvaraRadera
 4. Vilket storslaget arbete du gjort på Korsika! Hann du med att semestra? Jag har granskat bilder hela mitt yrkesliv, men det har varit i gråskala - svartvitt. Det är en sällspord njutning att betrakta dina bilder ! De där små gula blommorna med skuggor! Jag var på Korsika för tio år sedan i augusti. Måste titta igenom mina 72 DIA-bilder igen. Det var fint med Peter Nilssons texter.Man blir sugen på att resa dit igen. Tack för en strålande utställning!

  SvaraRadera
 5. Både ord- och bildspråk som kittlar sinnet. Sinnrikt
  Tack,
  /E

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.