Det hemlighetsfulla huset

Det verkar ligga något helt fantastiskt därinne. Något stort för att vara mitt i byn. Det verkar vara övergivet men ändå inte. Vanskött men ändå inte. Bor det någon därinne? Någon som går omkring i sina stora salar bakom sina stängda fönsterluckor och minns de tider då porten stod öppen och då lyktor glimmade mellan träden och vattnet porlade i fontänen.

Jag väntar på tecken på liv...
Kommentarer

 1. Spännande att fantisera om. Inte kan det huset väl vara helt övergivet... Du ser ut att ha kommit rätt nära huset på sista bilden. Varför gör något förfallet att fantasin sätts i rörelse?
  Jag kommer att tänka på "Dödssynden" av Harper Lee och de två grannbarnen till det "tysta" huset där Boo lever men inte visar sig - hur mycket skräckblandad fascination som rörde sig i barnahjärtanen och hur väl beskrivet det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla bilder är tagna in genom spjälorna i gallergrinden. Jag gjorde inte ens något försök att ta mig in. Jag tror det måste finnas någon därinne och ville inte tränga mig på.

   To kill a Mockingbird... Inte läst. Tack för tipset. Hoppas den finns som e-bok.

   Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg i den här bloggen

Världens bästa kopparputsmedel!

Floran i färg – vad man finner vid vägkanten

Min kära gamla Husqvarna Automatic

John Bauer

Med husbil och hund i Europa

Gyllene snittet

S 2030 - Y90R... Vad tusan är NCS?

Svart

Nordanvinden och Solen

Älgen ensam satt och log...