Nybonat golv

På väg hem från Bohuslän tar vi ibland vägen över Dalsland. Det är en vacker väg genom tämligen kuperad terräng. Lite mycket barrskog för min smak, så jag tycker ibland att vägen kan kännas lite dyster.

När vi passerade Kalvsjöarna vid Forsbacka gård utanför Åmål, hamnade vi plötsligt i uppochnervända världen. Jag var tvungen att kliva ur och lufta kameran.











Kommentarer

  1. Dalsland var länge ett okänt landskap för mig, men sen för några år sedan hade jag en utställning, och vi upptäckte hur vackert där är. Vilt.

    SvaraRadera
  2. Där, på udden mellan träden har vi stått med husvagnen några gånger.En härlig plats att vakna vid på morgonen. På lagom promenadavstånd utefter vägen ligger en djurkyrkogård där man kan tillfredsställa sitt behov av vemod för lång tid framöver. Lite patetiskt, men djupt sorgligt...

    SvaraRadera
  3. Christina: Ja, där är vackert. Massor med små sjöar, dalar och berg. Men där finns också något som jag tyvärr inte är så förtjust i, och det är barrskog. Barrskog ger mej så smått klaustrofobi. Jag är lövskogens och de öppna landskapens kvinna. Till saken hör också att vägen genom Dalsland en gång i tiden var smal och krokig. Och vi hade vår sommarstuga i Värmland. Dalsland är timmar med krokigt, bilsjukt åkande för mej. Fortfarande...

    Ninna: Ja, vi såg djurkyrkogården, men bara snabbt. Vad var det där? En djurkyrkogård? Vi får stanna nästa gång.

    SvaraRadera
  4. Som du redan sett är speglingar något jag också gillar att experimentera med i mina bilder. Naturbilderna blir extra vackra med den alldeles naturliga effekt man får härigenom, åtminstone enligt min uppfattning.

    SvaraRadera
  5. Staffan H: Jag har aldrig i mitt liv sett en vattenyta så blank. Inte en krusning. Bilden jag publicerade på Shutter central vände jag uppochner, och det går inte att se någon skillnad. Det vore roligt att ta en walk about tillsammans någon gång i någon spännande miljö, för att se om vi såg olika. Eller lika...

    SvaraRadera
  6. En gemensam walk about skulle vara lika rolig som intressant. Det får vi se till att fixa någon gång!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg