Advent i slottsträdgården

Inspiration.
Stämning.
Klorofylla.





Slottsträdgården Ulriksdal

Kommentarer

  1. Klorofylla är den enda trevliga berusningen.
    Adventskram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo. Du har så rätt. Betydligt mer nyttig och dessutom inspirerande. Dock lika beroendeframkallande... Kram själv!

      Radera
  2. Åh, vilken stämning! Tack! Så påminns jag om att jag ska ta mig till Bergianska, visst var det du som tog så vackra bilder där en jul? Måste kolla vad som gäller där just nu.

    Något som gäller hos mig är att jag tog bort spamkontrollen, eller vad det nu heter. Hörde att flera lägger mer tid på att klicka på dumma bilder än på att skriva kommentarer och så vill jag inte ha det. Alltså införde jag att jag själv kontrollerar kommentarer efter bara någon dag, alltså inte på det helt nya.det gjorde att du inte såg din kommentar när du skrev på ett äldre inlägg.

    Och ja, du måste absolut besöka Völklingen. Jag ser fram emot dina bilder därifrån! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Då har du just missat Bergianskas fina julutställning! Jag tror att förra helgen var den sista. Men bara att få komma dit så här års, och insupa den underbara växthusluften, är fröjd och glädje nog.

      Du måste berätta hur det går med din borttagna spamkontroll vad det lider. Jag la dit min för att jag tucket jag fick så förfärligt många underliga kommentarer. Men det var ju å andra sidan ett tag sen.

      Allt gott!

      Radera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg