För ankar...Sjuk... Legat för ankar... (säger man så nu för tiden?) Inte orkat blogga. Inte orkat surfa runt. Återkommer inom kort. Om nu någon händelsevis undrat.

Kommentarer

 1. Åh, nej da!! Kan du blive rask, din stakkel! GOD BEDRING! Pas godt på dig selv...med meget forkælelse! Knus hernede fra!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har faktiskt undrat. Krya på dig, längtar efter dina fina bilder och stövtåg. Brittmari

  SvaraRadera
 3. Jupp, har undrat och väntat och längtat efter bilder och ord. Stackars dig. Sköt öm dig och bli frisk fort! Kram.

  SvaraRadera
 4. Krya på dig och ta det lugnt, vi väntar så gärna på nya fina inlägg och spaningar :)

  SvaraRadera
 5. Som alla dina andra bloggvänner saknar jag dig men hoppas att du verkligen tar god tid på dig så att du blir ordentligt kry. Under tiden får vi väl gå tillbaka och njuta av alla tidigare fina inlägg du har gjort. Jag för min del kan titta hur många gånger som helst!

  SvaraRadera
 6. Stort tack alla snälla vänner!!! Sakta men säkert börjar jag tillfriskna. Och fundera. På nya utflykter och inlägg... Åt er...

  SvaraRadera
 7. Var rädd om dig och hoppas att du snart kan "dra upp ankaret". Jag har också saknat dina blogginlägg, men tills vidare så får vi, dina fans, njuta av tidigare bilder och texter. Precis som Lisette sa.

  Och som jag alltid tjatigt påminner krassliga vänner: Kom ihåg, på Bättringsvägen råder ingen hastighetsbegränsning!

  SvaraRadera
 8. Anta Snaque: Oops... Inte visste jag att jag hade fans... Vänner är ni! Allihopa! Kära vänner!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är alltid lika spännande att få veta vad någon tycker. Markera Namn/URL om du inte har något Google- eller Bloggerkonto. Har du ingen URL så räcker det att fylla i namn. Eller alias. Du kan vara anonym också om du vill.

Populära inlägg